Packstore, ook van dienst in Amsterdam!

Sommige klussen kunt u als ondernemer het beste uitbesteden aan een extern bedrijf.  Denk bijvoorbeeld aan het in- of ompakken van goederen, een bezigheid die tijd in beslag neemt en wat u met kosten opzadelt. Door het uit te besteden aan een expert bespaart uw onderneming kosten en kunt u zich richten op datgene waarin uw bedrijf is gespecialiseerd, het ontwikkelen van een product bijvoorbeeld. Een sociale werkplaats die u graag van dienst is is Packstore. Ook ideaal voor klussen als sociale werkplaats in Amsterdam.

Wat doet Packstore precies?

Zij zijn gespecialiseerd in het in- en ompakken van goederen. U kunt hier bijvoorbeeld terecht om uw producten te laten verpakken en klaar te maken voor verzending. Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld van halffabrikaten door Packstore een eindproduct te laten ontwikkelen. Is het product door Packstore verpakt maar nog niet klaar voor verzending? Het is mogelijk om het tijdelijk bij Packstore te laten opslaan totdat het richting de klanten verstuurd kan worden. Voor u en uw klanten een handige oplossing.

Meer weten over de mogelijkheden?

Surf naar de website en kom alles te weten over dit bedrijf.  Wist je bijvoorbeeld dat ze ook maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor meer informatie klikt u hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.