Op zoek naar een pelletkachel?

Bent u al een tijd op zoek naar een pelletkachel? Wilt u een toevoeging aan uw interieur? Of gaat het u meer om de warmte? Een pelletkachel zorgt voor meer warmte in uw huis. Nordic Fire is dé specialist op het gebied van kachels. Zo hebben ze een breed aanbod, waaronder pelletkachels en houtkachels. Bij Nordic Fire kunt u rekenen op vele voordelen. Nieuwsgierig naar welke? 

Een pelletkachel van Nordic Fire

Nordic Fire verzekert u van uitstekende kwaliteit, daarnaast krijgt u altijd garantie op de producten. Maar er is meer. Met de kachels van Nordic Fire behaalt u een rendement van 90% en hoger. De pelletkachel van Nordic Fire is de stilste in zijn soort. Het laatste wat u wil, is dat een kachel geluidsoverlast geeft.

Enkele andere voordelen zijn:

  • Landelijk dekkend service netwerk;
  • Nederlandstalige bediening;
  • Perfecte werking van de kachel in elke situatie;
  • De hoogste kwaliteit én garantie;
  • Mooi en breed assortiment;

Pelletkachel of houtkachel?

Twijfelt u nog tussen een pelletkachel of houtkachel? Een pelletkachel is voornamelijk voordelig en aantrekkelijk wanneer u een goed geïsoleerde woning heeft. Een pelletkachel kan namelijk worden ingesteld op een bepaalde temperatuur en houdt deze temperatuur constant. Een houtkachel daarentegen onderscheidt zich vooral op de technische punten. Hierdoor ontstaat er een schonere en efficiëntere verbranding.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.