Nu nog harder!

Mijn auto kocht ik drie jaar geleden, gloednieuw. Inmiddels heb ik al twee keer het roetfilter moeten laten opschonen. Dit is toch een dure klus, en daarnaast moet mijn auto dan minimaal een dag bij de garage staan waardoor ik heb kwijt ben. Om mezelf dit gedoe voortaan te besparen heb ik besloten om mijn roetfilter te verwijderen. Dit lijkt een ingrijpende beslissing maar dit valt hartstikke mee.

Wat wordt er precies gedaan?

Ik laat mijn roetfilter verwijderen door Ecu-Soft. Een bedrijf wat gespecialiseerd is in diverse reparaties voor de auto. Zij weten precies hoe ze dit moeten aanpakken. Zo wordt niet alleen mijn roetfilter verwijdert, ze gaan ook de software van de auto aanpassen. Hierdoor hoef ik dus nooit meer mijn roetfilter te laten verwijderen! Ook zal mijn brandstof gebruik een stuk lager zijn, zij zeggen zelfs dat het tot 25% in de maand kan schelen. Super! Want brandstof is nou eenmaal duur! Wat ik in ieder geval al wel heb gemerkt is dat de auto veel meer vermogen heeft. Hij trekt nu veel sneller op en de turbo gaat nog harder!

Best een groot verschil dus. Ben je ook benieuwd? Op de website beschrijft Ecu-soft vrij duidelijk wat ze precies doen en tegen welke tarieven.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.