Medisch toetsenbord online

Je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar veel producten die je dagelijks aanraakt zitten vol met bacteriën. Bacteriën zorgen ervoor dat je altijd “gevaar” loopt voor infecties. Dit kunnen overigens geheel onschuldige infecties zijn, zoals een griepje. Aangetoond is dat de meeste bacteriën worden overgedragen via handen, namelijk met 70%. Dat is ook de reden dat het van groot belang is dat er in ziekenhuizen en tandartspraktijken hygiënisch wordt gewerkt, het gaat namelijk altijd om handwerk. Werken met medische toetsenborden is dus erg belangrijk. Via Centenna kun je aan een medisch toetsenbord komen, bekijk daarom gauw de website.

Centenna

Bij Centenna kun je terecht voor onder andere medische toetsenborden. Het handige aan deze toetsenborden is dat deze gedesinfecteerd kunnen worden waardoor het de kans op het overdragen van bacteriën en daarmee infecties enorm wordt verkleind. Dat is uiteindelijk ook de bedoeling. Een medisch toetsenbord mag pas gebruikt worden wanneer het aan een aantel voorwaarden voldoet, namelijk:

  1. Het toetsenbord moet desinfecteerbaar zijn;
  2. Het toetsenbord moet bestand zijn tegen meerdere reinigingsmiddelen;
  3. Het toetsenbord moet eenvoudig te blokkeren zijn;
  4. Het toetsenbord is licht van kleur, zodat vuil goed te zien is;
  5. Het toetsenbord moet elektrisch veilig zijn;
  6. Het toetsenbord moet veilig inzetbaar zijn;
  7. Het toetsenbord moet makkelijk te gebruiken zijn.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de medische toetsenborden die door Centenna worden verkocht of misschien over Centenna zelf? Bekijk dan gauw de website door hier te klikken.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.