Maak gebruik van de uren registratie en meer van Workspace

Elk bedrijf krijgt te maken met de administratie. Dit betekent echter nog niet dat het makkelijk en leuk is om te doen. Gelukkig zijn er veel manieren om administratie en dergelijke zaken makkelijker te laten verlopen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de werkomgeving van Workspace. Hier kunt u onder andere offertes en facturen online maken, versturen en laten betalen. Ideaal dus. Lees snel verder voor meer informatie over dit factuurprogramma gratis.

Wat kan ik met Workspace?

Workspace is een zeer handige website, zeker voor alle kleine ondernemers en ZPP’ers. Als u zelf niet iemand in dienst kunt nemen of uw adminstratie kunt of wilt uitbesteden, is dit een zeer goed idee. Uw administratie zal een stuk sneller verlopen als dit online regelt bij Workspace. Workspace heeft verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er online facturen en offertes maken. Dit doet u aan de hand van een basisdocument waarin u alle tekst en zelfs uw huisstijl kunt toevoegen. Vervolgens stuurt u de factuur op naar de klant via de mail en kan de klant de factuur via iDeal betalen. Zo makkelijk gaat dat.

Interesse?

Alle informatie over Workspace en wat u allemaal kunt qua facturen, offertes en uren registratie vindt u op de website. U vindt hier ook contactgegevens voor antwoord op al uw vragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.