Luxe tenten van Villatent

Bent u een kampeerliefhebber, maar houdt u wel van een beetje extra luxe? Dan biedt Villatent u de ideale oplossing. De tenten van Villatent zijn safaritenten, voorzien van alle nodige faciliteiten. Als u op vakantie gaat met Villatent, heeft u alles goed in orde voor een leuke vakantie. De campings zijn allemaal luxe ingericht en er ontbreekt niks. In luxe kamperen op een glaming in Frankrijk? Kies dan voor Villatent.

De tenten van Villatent

Wanneer u met uw gezin op vakantie gaat met Villatent, kan iedereen zich goed vermaken. Voor de kinderen is er een zwembad, een speeltuin en ook animatie aanwezig. Ook voor de allerkleinsten is er wat te doen. De kinderen kunnen zich goed vermaken en kunt genieten van een luxe vakantie. Alle tenten van Villatent zijn uitgerust met: een comfortabel bed, degelijk meubilair, houten vloer, een keukenblok, een koelkast met vriesvak, een luxe loungeset, Nespresso, hangmat en nog veel meer.

Reserveer direct

Bent u klaar voor een luxe kampeervakantie in prachtige safaritenten? Reserveer dan direct bij Villatent. Op de site kunt u eenvoudig en snel reserveren. Ook vindt u op de site alle informatie over de glampings Frankrijk. Op alle campings is er genoeg te doen, zodat u en uw kinderen zich nooit hoeven te vervelen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.