Linnen servetten voor de horeca

Als restaurant of hotel wilt u zich onderscheiden van concurrenten. Dit zodat men bij u blijft slapen en eten. Onderscheiden kan op vele manieren. Denk bijvoorbeeld aan de prijzen die u vraagt, hoe uw personeel zich gedraagt, hoe het eten smaakt, maar ook… hoe uw bedrijf is ingericht. Hierbij moet u ook denken aan details. Bijvoorbeeld houten menukaarten, bijpassende servetten en mooie placemats. U kunt deze allemaal vinden bij Place Add.

Wat is Place Add?

Place Add is een webwinkel waar u terecht kunt voor menukaarten, hotelmappen, servetten, servetringen, bestekzakjes, placemats en allerlei andere producten die hier bij horen. Het mooie aan Place Add is is dat de keuze ontzettend ruim is. Niet alleen omdat er verschillende producten te vinden zijn, maar ook omdat er vele soorten en maten zijn. Zo vindt u precies de menukaart die u zoekt. Op maat gemaakt. Het is zelfs mogelijk om uw logo of naam op producten te laten drukken. Dit voor de extra touch die u zal onderscheiden.

Bestellen

Ga nu naar de website en ontdek wat Place Add allemaal in het assortiment heeft. Zo heeft u binnenkort ook prachtige producten, zoals linnen servetten, in uw restaurant liggen en zullen klanten nog meer onder de indruk zijn van uw bedrijf.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.