Landelijke keukens: sfeervol wonen in landelijke stijl

Bent u op zoek naar een aanbieder van landelijke keukens? Dan moet u natuurlijk bij Harold Lenssen Keukens zijn! De landelijke keukenstijl is heel erg populair.
Een landelijke keuken heeft een warme uitstraling en zorgt voor een nostalgisch gevoel. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van perfect op maat gemaakte keukens.
U kunt bij ons uw keuken geheel naar uw eigen smaak ontwerpen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring en kunnen wij u goed adviseren.

Wat is typisch aan een landelijke keuken?

Een landelijke keuken heeft een aantal duidelijke karakteristieke eigenschappen. In zo’n keuken zit namelijk veel hout verwerkt. Het bevat natuurlijke tinten en natuurlijke materialen.
Door deze eigenschappen wordt de keuken er gezellig en sfeervol. De landelijke keuken heeft iets waardoor hij verschilt van andere keukens, namelijk een mooie schouw boven het kookgedeelte.
Dit geeft een typische landelijke uitstraling. We hebben klassieke en moderne versies van een landelijke keuken. De algemene regel is: hoe meer details, hoe klassieker de uitstraling.
Wilt u liever een landelijke keuken met een modern tintje? Dan brengen we minder details aan.
Dankzij het hout wat we gebruiken heeft de keuken altijd een landelijke uitstraling, ook al zitten er weinig details in.

Een keuken op maat

Heeft u specifieke wensen wat betreft u keuken? Dat kan! Harold Lenssen keukens in Venlo heeft namelijk een eigen fabriek waar ze hun keukens in fabriceren.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.