Jezelf terugvinden bij Be Your Balance

Zelfontwikkeling is erg belangrijk. Wilt u dit creëren of bent u op zoek naar uzelf? Bij Be Your Balance leert u leven en gaat u op zoek naar echtheid en eenheid. Door weer te gaan doen en voelen, komt u weer terecht bij uzelf. Creëer u eigen wereld en zorg ervoor dat anderen dit niet voor u doen, laat uzelf zien en kijk uzelf diep in de ogen.

Vertrouwde structuur

U bent op zoek naar structuur en wilt deze structuur graag behouden. Tegenwoordig worden vertrouwde structuren afgebroken. Dit feit heeft invloed op uw eigen vertrouwde structuur. De visie van Be Your Balance is dat we met zijn allen slechts op 1 persoon vertrouwen en bouwen en dat zijn wij zelf. Dat is heel makkelijk gezegd, maar is het ook makkelijk? Daar komt u achter bij Be Your Balance.

Investeringen bij Be Your Balance

Bij Be Your Balance kunt u uzelf terugvinden door voor één of meer van de volgende investeringen te kiezen: kracht en authenticiteit ontwikkelen, een reis door jezelf, stilte dag met 1 coach gesprek, stilte weekend met per dag 1 uur coachgesprek, familieopstellingen, individuele groei- en bewustzijns coachgesprekken, groepssessies groei- en bewustzijn. U bepaalt zelf wat bij u past. Benieuwd naar de zelfontwikkeling van Be Your Balance? Klik dan op de link en bekijk de site.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.