Inentingen voor het buitenland

Gaat u binnenkort naar het buitenland, naar een land met een risico op ziekten? Dan heeft u inentingen nodig. Regelmatig hoor je dat het halen van vaccinaties er nog wel eens bij in schiet. U bent druk met uw baan of gezinsleven en een afspraak plannen voor de vaccinaties is moeilijk, het kan nooit wanneer het u uitkomt. Toch is het van essentieel belang dat u zich wel laat inenten. Thuisvaccinatie is de oplossing voor dit probleem van tijd.

Vaccineren bij u thuis

Thuisvaccinatie biedt het alternatief. Zij vaccineren gewoon bij u thuis. De arts komt op een afgesproken tijdstip bij u thuis, zodat u geen wacht- of reistijd heeft. Voor de vaccinatie aan huis worden geen extra kosten berekend. Bent u veel aan het werk en heeft u daarom weinig tijd? Bij Thuisvaccinatie is dat geen probleem. U kunt ook buiten kantooruren en zelfs in het weekend gevaccineerd worden.

Inenting Hepatitis B

De Hepatitis B vaccinatie wordt aanbevolen als u langere tijd of frequent in een risicogebied verblijft, een risicovolle leeftijd of gezondheid heeft en bij risicovolle activiteiten. Wilt u de vaccinatie Hepatitis B of één van de andere vaccinaties? Op de site van Thuisvaccinatie kunt u bekijken welke vaccinaties u nodig heeft en gelijk een afspraak maken.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.