Het behandelen van hielspoor

Heeft u last van hielspoor of van een andere klacht waardoor u op zoek bent naar een fysiotherapeut? Fysiotherapie & Shockwave Doetinchem is een specialist op gebied van hielspoor en staat graag voor u klaar met een behandelplan.

Het behandelplan

De fysiotherapeut stelt samen met u een behandelplan op. Ze doen hun uiterste best om uw klachten en problemen effectief te behandelen en zo het opnieuw optreden te voorkomen. U kunt bij Fysiotherapie & Shockwave Doetinchem terecht voor onder andere manuele therapie, sport fysio, stoelmassages, welness-massages, kaakfysio, dry needling, schouder verkalking, MYO-Feedback, achillespeesontsteking en een tennisarm. Wanneer u last heeft van hielspoor, heeft u vaak moeite met lopen, een pijnlijke hiel en pijn bij te lang staan. Hielspoor gaat niet vanzelf over en daarom is het belangrijk dat u het goed laat behandelen door een fysio.

Een afspraak maken op de site

Behandel en voorkom uw klachten. Fysiotherapie Doetinchem helpt u hier graag bij. Wilt u een afspraak maken met Fysiotherapie & Schockwave Doetinchem? Neem direct contact op. U kunt op de site een afspraak maken voor een vrijblijvende afspraak. Ook kunt u op de site terecht voor uw vragen en voor meer informatie over de praktijk en de behandelingen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.