Goede mondhygiene bij Tandartspraktijk Staalwijk

Gezond tandvlees is een voorwaarde voor het behoud van de eigen tanden op hoge leeftijd. Door regelmatig een controle te plannen bij de mondhygiënist en regelmatig uw tanden te laten reinigen, ondersteunt de mondhygiënist bij het behoud van uw glimlach. Het behoud en herstel van de gezondheid van het tandvlees en het weefsel daaromheen zijn een belangrijk onderdeel van het behandelconcept van Tandartspraktijk Staalwijk, voor uw mondhygiene Utrecht.

Behandelingen

Naast mondhygiëne zijn ze bij  de praktijk van Staalwijk gespecialiseerd in de volgende behandelingen: Algemene tandheelkunde, endodontologie, parodontologie, implantologie en natuurlijk kunt u altijd voor controles en reguliere behandelingen bij Staalwijk terecht. Het tandheelkundige team van Staalwijk bestaat uit vijf tandartsen, een mondhygiëniste, een preventie assistente en vier tandartsassistentes. Bent u bij Tandartspraktijk Staalwijk geweest, dan gaat u met een prettig gevoel weer naar huis.

Een afspraak maken met Staalwijk

Bent u geïnteresseerd in Tandartspraktijk Staalwijk en wilt u een afspraak maken? U kunt op de site uw gegevens invullen, zodat u wordt ingeschreven als nieuwe patiënt bij de praktijk. Zij zullen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Even bij de praktijk naar binnen lopen kan natuurlijk ook altijd. Wees zuinig op uw gebit en laat het regelmatig reinigen en controleren.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.