Gebruik een rolbaan op uw werk

Wanneer u in het bezit bent van een productiehal waar diverse soorten producten aanwezig zijn, kan het een oplossing zijn om een rolbaan te gebruiken. Wat doet u precies met uw producten? Verpakt u ze of fabriceert u ze ook? Al met al moeten de producten de productiehal ook verlaten en dus verplaatst worden. Handmatig is dit vaak lastig te doen. Door het gebruik van een rolbaan, kunt u op een efficiënte manier artikelen verplaatsen binnen uw productiehal. Dit kan op diverse manier. Verplaats de producten van boven naar onder of naar een compleet ander ruimte. Hoe weet u welke rolbaan het best bij uw situatie past? Dat vertellen wij u in deze blog.

Het materiaal van een rolbaan
Rollenbanen zijn er in verschillende soorten en maten en dus ook in verschillende materialen. Zo kunt u voor het materiaal roestvrijstaal kiezen, maar ook aluminium of keramiek. Het hangt van de producten af die verplaatst worden welk materiaal het beste voor u is. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. De producten worden vervolgens automatisch verplaatst. Er zijn dus verschillende rollen, zoals aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Welke producten fabriceert u en wilt u verplaatsen? De soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan. Denk goed na over wat het beste bij uw bedrijf past om zo de beste keuze te maken voor uw situatie

Schakel een specialist in
Bestel niet zomaar een rollenbaan, maar check even of het de juiste is die u heeft uitgekozen. Dit is enorm belangrijk en verschilt echt per persoon en product. Wilt u hier advies over ontvangen? Neem dan contact op met ACB Transportbanden. Dit is een specialist in rolbanen met jarenlange ervaring. Zij helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies. Zij beschikken dus over een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit rollenbanen, dus kies de juiste uit voor uw producten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.