Feestje geven? Ga voor de partyboot op het water!

Heeft u iets moois te vieren? Bijvoorbeeld een trouwerij, een jublieum of misschien wilt u graag met de collega’s iets leuks gaan doen! Dat kan! Nodig iedereen uit op de partyboot in Deventer en ga lekker varen! Dit kan zowel overdag als ’s avonds onder het genot van een lekker hapje en drankje. Een feestje op het water is immers toch altijd net even ander dan een feestje aan het vaste land. En die unieke sfeer kan u samen met uw gasten ervaren dankzij de partyboot in Deventer!

De diverse Cruises van Celjo

Celjo is de rederij uit Deventer waar u een boot kan huren om mee te gaan varen. Hier kan u gebruik maken van diverse arrangementen. Wilt u bijvoorbeeld uw trouwfeest geven op een boot? Dat kan met deze rederij. Maar er is meer mogelijk. Kies er bijvoorbeeld voor om een moonlightcruise te doen. Deze gaat ’s avonds langs steden als Deventer en Zutphen en zo kan u hiervan genieten met een ideaal uitzicht en genieten van de magische en prachtige verlichting.

Meer weten over Rederij Celjo?

Op de website staan alle arrangementen beschreven en ook kan u ervoor kiezen om zelf een bepaalde wens voor te leggen aan rederij Celjo!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.