Een werkbon digitaal afhandelen

Bent u op zoek naar een systeem om uw werkbon digitaal af te handelen? Bij LAMA Consultancy bent u dan aan het juiste adres. Bij LAMA geloven ze dat eenvoud de sleutel is tot succes in onderhoud.

Het systeem

Met het systeem van LAMA Consultancy kunt u uw werkbonnen digitaal afhandelen. Met de mobiele oplossingen van LAMA bespaart u kostbare tijd. Het overtypen van werkbonnen en formulieren behoren tot het verleden. Ook verbetert u de inzetbaarheid van uw medewerkers door de eenvoudige en duidelijke communicatie en efficiënte planning. U kunt op een efficiënte manier betrouwbare gegevens verzamelen over de toestand van uw kostbare installaties. U heeft de keuze uit drie toonaangevende mobiele oplossingen. Zo kunt u kiezen voor Movilizer, die in de cloud werkt of voor Odyssee Mobile, een krachtige Field Service totaaloplossingen voor uw organisatie. De derde optie is FlexInspect, een efficiënt inspectieproces.

De voordelen

De voordelen waarvan u profiteert wanneer u gebruik maakt van een digitale werkbon zijn er veel. Zo kan de klant digitaal een handtekening zetten voor akkoord, kunt u zonder papierwerk rapportages en analyses maken, kunt u eenvoudig uren schrijven, heeft u een volledig overzicht van actuele voorraden en een eenvoudige communicatie met de buitendienst. Wilt u gebruik maken van de digitale werkbon van LAMA Consultancy of wilt u meer weten? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op met LAMA.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.