Een unieke tekening

Wil jij een unieke uitstraling geven aan één van jouw kamers, en wil jij dit doen door middel van het laten maken van een muurschildering? Neem dan contact op met de specialist Rik Muurschilderingen. Deze specialist kan voor jou een unieke tekening maken, die helemaal naar jouw wensen zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat jij een unieke uitstraling geeft aan de kamer waar de muurtekening getekend zal worden.

Wie is Rik Muurschilderingen?

Rik Muurschilderingen is de naam van de onderneming die Rik Groenen is begonnen. Het begon allemaal met een hobby, maar uiteindelijk besloot Rik Groenen zijn baan op te geven, en is hij zich helemaal op de muurschilderingen gaan storten. Naar aanleiding van het schilderen van decors is Rik Groenen door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot een echte hobby, en door de jaren heen is hij zijn eigen werk ook steeds meer gaan waarderen. Om deze reden besloot hij om zijn werk met andere te delen, en andere de kans te geven om een muurschildering in zijn of haar huis te nemen.

Wil jij meer informatie over een muurschildering laten maken en wil jij bijvoorbeeld weten wat het tarief voor een muurschildering is? Surf dan snel naar de website van Rik Muurschilderingen!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.