Een eerlijke tweede kans bij Sociale werkplaats Eindhoven

Heb je wel eens gehoord van een sociale werkplaats Den Bosch? Hier kun je terecht als je een arbeidsongeschiktheid hebt maar wel graag wil werken. Mocht je het bankzitten helemaal zat zijn en wil je weer aan de slag maar wil je je uitkering niet kwijt raken, dan kun je terecht bij een sociale werkplaats als deze.

Een kans in de maatschappij

Je bent niet alleen goed bezig om jezelf weer in de maatschappij te krijgen maar je doet ook werk voor anderen. Mensen met een eigen onderneming die wel een handje help kunnen gebruiken kun jij op deze manier helpen. 

De werkzaamheden zijn vrij gemakkelijk waardoor iedereen wel een taak zou kunnen krijgen. Het gaat voornamelijk over inpakken en verzamelen van producten voor bestellingen van webshops. Het werk is absoluut niet ingewikkeld waardoor veel mensen met arbeidsongeschiktheid op deze manier wel kunnen werken. 

Je uitkering raak je niet kwijt

Bij sociale werkplaats Eindhoven kun je dus gemakkelijk weer aan het werk en hoef je je uitkering helemaal niet in te leveren. Op deze manier ben je ontzettend nuttig voor iemand die het kan gebruiken en ben je voor je eigen cariere pad goed op weg. Op deze manier kun je uiteindelijk misschien wel weer deelnemen aan de echte grote werkwereld.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.