Een arbeidsongeschiktheid met werk

In deze barre tijden wat werk betreft is het belangrijk dat je jezelf op de been houd in de maatschappij. Zodra je je baan verliest is het moeilijk om een nieuwe baan te vinden terwijl het toch belangrijk is dat je de werkvloer niet snel verlaat.

Arbeidsongeschiktheid is niet langer een handicap in de maatschappij

Zodra je arbeidsongeschikt raakt door wat voor reden dan ook is het lastig om nog in de maatschappij mee te doen. Je mag niet veel werkzaamheden verrichten waardoor je al snel op de bank beland. Veel mensen vinden het vervelend om dit te ervaren en het is dan ook belangrijk dat je jezelf bezig houd.

Bij de sociale werkplaats Almere word je een kans geboden om te blijven werken. Je kunt gemakkelijke werkzaamheden verrichten en je deelt toch mee aan een werkomgeving. Door iemand te helpen met een eigen onderneming houd je jezelf in de maatschappij maar hoef je je uitkering niet kwijt te raken, dit is immers je inkomen.

Bij sociale werkplaats Dronten word je de kans geboden jezelf weer op de werkvloer te bewijzen en eventueel zelfs te laten groeien zodat je in de toekomst misschien wel weer echt aan de slag kunt bij een bedrijf. Zo houd je jezelf in de maatschappij en dat is ontzettend belangrijk.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.