Een advocaat in Venlo nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat in Venlo? Misschien zit u in een zakelijk conflict of heeft u hulp nodig bij een ander juridisch geschil? Bij Van der Putt Advocaten bent u dan aan het juiste adres. Van der Putt Advocaten vindt u in Venray en is een full-service advocatenkantoor met specialisaties in diverse rechtsgebieden. Van der Putt is voor u toegankelijk, gespecialiseerd en betaalbaar.

De rechtsgebieden

Van der Putt Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van Aansprakelijkheidsrecht en letselschade, Civiel recht en Bestuursrecht. Iedere advocaat bij Van der Putt heeft een eigen specialisme en daarom bieden zij u gedegen ondersteuning op diverse vakgebieden. Van der Putt Advocaten staat voor u klaar met professionele juridische dienstverlening op maat. Van der Putt heeft in de loop der jaren een grote en uiteenlopende expertise opgedaan. Ze kunnen u bij staan in diverse gevallen. Voorbeelden zijn bedrijfsongevallen, beroepsziekten, medische fouten, nabestaanden bij overlijden en geweldsmisdrijven.

Contact met Van der Putt Advocaten

Wilt u weten wat Van der Putt Advocaten voor u kan betekenen? Ga naar de site en bekijk de mogelijkheden en de voordelen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Van der Putt of u gaat even langs tijdens het spreekuur op kantoor. Zij helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.