Dromen van een dakkapel ontwerpen

‘In mijn gedachten had ik de dakkapel al gemaakt. Ik zag hem zo voor me. Aan de voorkant van mijn huis wou ik dat hij iets uitstak zodat mijn jongste zoontje iets meer ruimte en licht heeft op zijn kamertje. Maar hoewel ik best handig ben met klussen bleek het ontwerpen van een dakkapel toch niet aan mij besteed. Daarom riep ik de hulp in van RVN Cad Service.’

Wat is RVN CAD Service?

Als u een droom heeft van een mooie uitbouw of dakkapel en u wilt ermee aan de slag, dan dient u wel eerst de juiste vergunningen aan te vragen bij de gemeente. Iets wat u hiervoor nodig heeft zijn de bouwtekeningen. En hoewel u nog zo handig is, niet altijd is het mogelijk om deze helemaal zelf te bedenken. RVN Cad Service biedt een pakket aan waarmee u zelf de tekeningen van uw uitbouw, dakkapel of iet anders kunt maken. Zo komt uw droom steeds dichterbij!

Meer service van RVN Cad!

Het is ook mogelijk om advies te krijgen over de aanvraag van vergunningen bij de gemeente. Ook voor constructieberekeningen, die vaak lastig zijn om zelf te maken is het mogelijk om advies te vragen. Zo kunt u uiteindelijk gewoon zelf uw dakkapel ontwerpen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.