Driedubbel glas van GlasGigant.nl.

Een soort type glas dat uitstekend isoleert is driedubbel glas. Wist u dat een goede isolatie bijdraagt aan een aangename binnentemperatuur? Wanneer u een aangename binnentemperatuur heeft bent u een stuk productiever en relaxter. Met driedubbel glas zorgt u voor een comfortabel binnenklimaat. U kunt driedubbel glas eenvoudig bestellen bij het bedrijf GlasGigant.nl. Bij dit bedrijf wordt er gebruik gemaakt van groothandelsprijzen. Middels deze groothandelsprijzen wordt het bestellen van driedubbel glas ook nog eens heel erg voordelig! En zeg nu zelf; wie houdt er dan van te veel betalen? 

Glas met lage U-waarde

Voor een goede isolatie wordt er steeds vaker gekozen voor driedubbel glas. Vaak willen, anno 2017, steeds meer huishoudens energie besparen. Ook willen veel huishoudens ervoor zorgen dat er minder CO2 wordt uitgestoten. Driedubbel glas heeft een U-waarde die erg laag is en ze ligt tussen de 0,6 en de 1,0. Dit is een heel stuk lager dan bij dubbel glas. In principe geldt de regel; hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie!

Uiteindelijk bespaart u

Toegegeven; de investering in driedubbel glas is wel ietsje hoger, alleen dit wordt met de jaren terugverdient. U bespaart uiteindelijk dus op de lange termijn wanneer u voor driedubbel glas kiest. Meer informatie leest u op de website van GlasGigant.nl.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.