Dit jaar naar Limburg? Kies camping De Leistert

Wat is het toch heerlijk om vast rond te kijken voor de komende zomervakantie. Lekker online inspiratie opdoen. Wanneer u van plan bent om naar Limburg te gaan dit jaar, kunnen wij camping De Leistert aanbevelen. Deze camping in Limburg is al jaren zeer geliefd bij gezinnen. Deze camping is er eentje uit de top van Nederland en van Europa. Dat is niet voor niets, deze camping heeft veel te bieden voor u en de kinderen. Neem nou de grote speeltuin of de animatie door het bekende duo Pluck en Pien. Het is slechts een klein onderdeel van alle activiteiten voor kinderen.  Bang voor slecht weer hoeft u niet te zijn. Bij De Leistert kunnen kinderen zich ook prima binnen vermaken. Bijvoorbeeld door lekker creatief bezig te zijn in het Klushuis, of helemaal los te gaan in de indoor speelhal. Neem een zwembaddagje en ga lekker van een van de glijbanen in het subtropisch zwembad. De volgende dag gaan jullie heerlijk bowlen in het eigen bowlingcentrum. U hoeft het park niet eens af om u een volle week te vermaken met het hele gezin.

 

Lekker snacken of sjiek dineren

 

Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om eten tijdens de vakantie. Waar de een liever toch zijn eigen potje kookt, neemt de ander het er lekker van door luxe uit eten te gaan. Ook zijn er tal van gezinnen die de vakantie aangrijpen om lekker op de makkelijke tour te gaan. Wat uw voorkeur ook is,  op camping De Leistert is er voor ieder een goede optie. Aan de patat bij Mr. Friet bijvoorbeeld, of iets uitgebreider uit eten bij restaurant La Selva of Buitenhof. Dit restaurant heeft twee heerlijk luxe terrassen. Neem gerust vast een kijkje op de menukaart, deze staan namelijk alvast online op de website. Wel zo makkelijk!

 

Bekijk de virtuele tour

 

Om vast een goed beeld te krijgen van deze camping in Limburg is er op de website een virtuele tour te vinden. Hier kun je goed sfeer proeven en zie je precies wat het park te bieden heeft.  Wanneer je nog vragen hebt of graag aanvullende informatie over het recreatiepark wilt, kun je gerust contact opnemen met de receptiemedewerkers. Zij weten precies welke mogelijkheden het best bij jouw wensen passen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.