Digitale tachograaf geeft inzicht

Bent u de eigenaar van een eigen transportbedrijf? Dan weet u hoe belangrijk het is dat uw chauffeurs regelmatig rusten. Het is ten eerste belangrijk voor de gezondheid van de chauffeur en de veiligheid op de weg. Maar daarnaast wordt het ook streng gecontroleerd en is het daarom belangrijk dat de chauffeur deze tijden volgens de wetgeving opvolgt zodat hier verder geen problemen over ontstaan. U kan inzicht houden in de chauffeurs en hun rij- en rusttijden door middel van een digitale tachograaf.

Houd het totaaloverzicht!

Zeker voor de planner is het belangrijk om te weten waar de chauffeurs zich bevinden en hoever ze zich bevinden van hun bestemming.  Hierdoor kan een strakke planning worden gehouden, maar natuurlijk moet hiervoor ook rekening worden gehouden met de rusttijden van de chauffeurs. U wil immers niet dat ze een overtreding begaan! De digitale tachograaf van Global Road Systems verschaft  hierin inzicht en dus mogelijkheden. Ook kan u eenvoudig de gereden snelheden in de gaten houden en zo houdt u grip op het bedrijf.

Meer weten over de digitale tachograaf?

Wilt u graag meer weten over de digitale tachograaf? Surf dan naar de website van Global Road Systems en vraag meer informatie aan over dit apparaat. En wie weet maakt u er straks ook gebruik van!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.