Definitief laten ontharen in Amsterdam

Sommige haartjes op je lichaam zijn gewoon niet erg fijn om aan andere te laten zien. We scheren ze daarom weg en zorgen ervoor dat ze niet meer te zien zijn. Echter is dat scheren ook altijd niet erg fijn en komen er ook steeds van die stomme stoppels terug. Je hebt daarom besloten om alles te laten ontharen in Amsterdam. Maar waar kan je dit het beste laten doen? Geen paniek. Je bent bij Praktijk Permanently aan het juiste adres!

Je laten ontharen in Amsterdam bij Permanently

De praktijk van Permanently is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Bij deze praktijk staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en hygiene erg hoog in het vaandel. Permanently onthaart door middel van de zogenoemde lichttherapie. Bij de lichttherapie wordt er als eerste een dunne laag gel op de huid aangebracht. Wanneer dit is gedaan, wordt het handstuk op de huid geplaatst. Deze zal wat lichtflitsen afgeven op de gebieden die onthaart moeten worden. Door deze lichtflitsen worden de haarwortels vernietigd.

Wil jij ook graag je haren laten ontharen in Amsterdam bij Permanently? Neem dan contact met ze op via de website. Je kan hier hun telefoonnummer vinden en het afspraken formulier invullen. Wanneer je vragen hebt, kan je deze gerust aan ze stellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.