Controles bij de Verloskundige

Verloskundigenpraktijk Otis , de Verloskundigenpraktijk Den Haag, biedt u zorg op maat rondom kinderwens, zwangerschap, echo, bevalling en kraamtijd. Ze willen het beste voor u en uw gezin. Bent u op zoek naar een verloskundige, schrijf u dan in bij Otis.

De eerste controle

Na de inschrijving doen zij zo snel mogelijk de eerste controle. Deze controle duurt ongeveer 45 minuten. Ze zullen veel vragen stellen over uw gezondheid, maar ook over die van uw partner en familieleden. Ze vragen naar eventuele eerdere zwangerschappen en bevallingen en willen graag een goede indruk krijgen van uw leefomstandigheden. Aan de hand van de eerste dag van je laatste menstruatie bepalen zij hoever u ongeveer zwanger bent. U krijgt standaard een termijnecho. Deze wordt gedaan bij ongeveer 10 weken zwangerschap en bepaalt wanneer u uitgerekend bent. De termijnecho doen ze bij Otis niet zelf. U krijgt een verwijzing mee voor de Verloskundige Echo Praktijk. Vervolgens doen ze nog een paar onderzoeken bij u.

De vervolgcontroles

Na de eerste controle volgen de vervolgcontroles. Tijdens deze controles meten ze uw bloeddruk, wegen ze u en bepalen ze de groei van de baarmoeder. Ook luisteren ze naar het hartje van de baby. In de laatste maand van de zwangerschap voelen ze of het hoofdje in het bekken is ingedaald.  Bij alle controles kunt u vragen stellen en zullen zij belangrijke zaken met u bespreken. Otis staat voor u klaar als de Verloskundige in Den Haag.

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.