Coachen met paarden

Coachen met paarden. Wellicht iets nieuws voor u. Coachen met paarden is zeer effectief en leerzaam. Samen met uw familie, bedrijf of team kunt u een coaching volgen. Samen met de groep en een aantal paarden wordt er gekeken naar de communicatie, leidingsstromingen en relaties. Maar het kan ook zijn dat u individuele coaching wilt. Wellicht heeft u last van fysieke of geestelijke klachten. Sommige mensen zijn hier zichzelf niet eens bewust van. Nog een reden om het een keer te proberen: coachen met paarden. 

Waarom paarden?

Paarden zijn kuddedieren, maar ook een prooidieren en daarmee vluchtdieren. Paarden hebben als het ware antennes om energieën te voelen. Elk paard weet goed welke plek het inneemt in een kudde. Paarden voelen ook elkaars energie en zien dus wanneer een ander paard niet in balans is. Zij voelen als een deel van hun kudde niet klopt. Tijdens de coaching is de mens als het ware met het paard een kudde. Een paard voelt de energie van mensen op. Het paard maakt de ervaringen zichtbaar, zonder oordeel.

Therapie met paarden

Naast coachen met paarden is er therapie met paarden ook mogelijk. In een groep of individueel: het maakt niet uit. Sandra Slym is een coach en begeleidt mensen met bewuste én onbewuste klachten. Sandra werkt op een privé locatie, maar kan in overleg ook op locatie werken. Neem contact met haar op voor de mogelijkheden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.