Camping met het beste binnenzwembad

De zon schijnt bij jullie tent naar binnen. Je opent de deur van jullie luxe ingerichte tent en ruikt de geur van vers gras. Je kijkt uit over het recreatiemeer en haalt versgeperst sinaasappelsap uit jullie eigen koelkast. Dan ga je op de gehuurde fiets naar de supermarkt van het park voor verse broodjes. Eigenlijk heb je die fiets niet eens echt nodig, want het is erg dichtbij. Nu is de rest van het gezin ook wakker. Op jullie eigen veranda ontbijten jullie in het zonnetje, om daarna de zwemkleding bij elkaar te rapen. Een echte goede vakantiedag begint namelijk met een frisse duik in het zwembad. Vraag maar na aan de kinderen! Kortom, we moeten op zoek naar een camping met zwembad! Hier gaan jullie de ultieme vakantie beleven. Waar we deze ultieme camping met zwembad vinden? In Brabant! Want camping TerSpegelt staat voor jullie klaar deze zomer.

 

Klaar voor die verfrissende vakantieduik?

Wij kunnen ons wel voorstellen dat je helemaal klaar bent voor een verfrissende duik in dat heerlijke water. Misschien niet eens in het zwembad, maar in een van die prachtige recreatiemeren op het park. Ook bij slechter weer kunnen jullie gewoon je zwemspullen meenemen. In het binnenzwembad kun je namelijk bij alle weersomstandigheden terecht. Wel actief bezig zijn, maar niet in het water? Ga dan lekker sporten of spelen op het speelveld. Doe eens een rondje op de tokkelbaan of speel een potje volleybal.

 

Pak het magazine mee

Wist je dat deze camping een eigen magazine heeft? Zo kun je vast heerlijk wegdromen bij jullie volgende vakantie. Voor vragen en aanvullende informatie staan de receptiemedewerkers voor je klaar met antwoorden op uw vragen en aanvullende informatie. Zij zijn er om jullie welkom te heten bij jullie volgende vakantie. Zien we jullie in Brabant?

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.