Beschermd op reis door vaccinaties

Bent u van plan om binnenkort een reis te gaan maken naar het buitenland? Check dan altijd of er vaccinaties verplicht of aanbevolen zijn voor het land waar u naar toe gaat. Het is belangrijk dat u beschermd op reis gaat. Op Thuisvaccinatie.nl kunt u precies zien welke inentingen u nodig heeft en Thuisvaccinatie komt gewoon bij u thuis voor de vaccinaties.

Hepatitis B vaccinatie

Een veel voorkomende vaccinatie is de Hepatitis B vaccinatie. Deze vaccinatie beschermd u tegen de infectieziekte hepatitis B. Dit is een infectie aan de lever en hiervoor zijn 3 vaccinaties vereist. U bent tien jaar beschermd na de inentingen tegen hepatitis B. De vaccinatie hepatitis B is in geen enkel land verplicht. Wanneer u een langere tijd verblijft in een risicogebied, worden de inentingen vooral aanbevolen. Ook wordt de vaccinatie aanbevolen als u tot één van de risicogroepen behoort. Het is noodzakelijk om zeven maanden voor vertrek de eerste hepatitis B vaccinatie te nemen, aangezien het een serie van drie vaccinaties betreft en het bepaalde tussenpozen nodig heeft.

Aanbevolen vaccinaties

Bent u benieuwd welke vaccinaties voor u worden aanbevolen, zoals de hepatitis B vaccinaties? Ga naar de site van Thuisvaccinatie. Ook kunt u hier gelijk een afspraak plannen. Er komt dan een arts van Thuisvaccinatie bij u thuis wanneer het u uitkomt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.