Assertief zijn lastig? Volg een cursus zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen zijn en zelfverzekerdheid uitstralen is niet voor iedereen even makkelijk. Voor sommige kan het zelfs een groot probleem vormen tijdens zijn werk of privé-leven. Gelukkig kan je hieraan werken. Een goed voorbeeld hiervan is een cursus zelfvertrouwen volgen. Maar waar volg je zo’n cursus zelfvertrouwen? Geen zorgen en zoek niet verder. Bij Assertief Worden zit je namelijk goed!

Cursus zelfvertrouwen om assertiever en zelfverzekerd te worden

Houd jij ook vaak teveel rekening met anderen en denk je hierbij niet meer aan jezelf? En merk je dat dit eigenlijk een soort belemmering is in je werk maar ook in je privé-leven? Volg dan eens een cursus zelfvertrouwen.

De cursus zelfvertrouwen bij Assertief Worden is een praktische, persoonlijke en doelgerichte cursus die ervoor zorgt dat jij jezelf kan ontwikkelen in assertief zijn en zelfverzekerd te worden. In de 8 bijeenkomsten van de cursus zelfvertrouwen leer je hoe je verschillende assertieve vaardigheden kan toepassen. Je bepaalt zelf waar de focus op wil leggen: privé of werk-gerelateerd.

Meer informatie over Assertief Worden

Wil jij graag meer informatie over de cursus zelfvertrouwen of wil je graag wat meer weten over Assertief Worden? Ga dan snel naar hun website. Daar vind je namelijk alle informatie over de cursus zelfvertrouwen en het bedrijf.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.