Acupunctuur om van uw klachten af te komen

Heeft u de laatste tijd veel last van pijnklachten en wilt u hier graag van af? Acupunctuur kan voor u de oplossing zijn. Acupunctuur kan een aanvulling of versterking zijn om van uw klachten af te komen. Bij HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld bent u voor acupunctuur in Warnsveld aan het juiste adres.

Acupunctuur in Warnsveld

Bij HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld werken mensen met een opleiding voor Traditionele Chinese Geneeskunde. De Chinese geneeskunde is gebaseerd op inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van uw lichaam. Acupunctuur kan voor veel soorten klachten de oplossing zijn. U kunt denken aan slaapproblemen, een burn-out, buikklachten, menstruatie en overgangsklachten, hoofdpijn en chronische stres. Het energetisch evenwicht in uw lichaam kan worden verstoord door veel verschillende factoren. Voorbeelden zijn emoties, seizoensinvloeden of voeding.

De werkwijze bij de acupuncturist

Voor de acupunctuur werken ze met dunne en vrijwel pijnloze naalden. Het lichaam wordt zo gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht weer te herstellen. De acupuncturist adviseert u ook over leefregels, voeding en bijvoorbeeld technieken voor meditatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij HeelHuus Gezondheidscentrum en zoekt u acupunctuur Zutphen? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en zij helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.