Bestel prachtige sieraden bij SOYL

Bent u op zoek naar een leuk sieraad voor bij uw nieuwe outfit? Bekijk eens het assortiment van SOYL (Story of your life). Bij SOYL hebben ze een groot assortiment aan eigen gemaakte sieraden. Met de sieraden van SOYL maakt u een outfit helemaal af. U kunt bijvoorbeeld een prachtige head chain kopen.

De collectie

Bij SOYL werken ze met vijf chapters: the Nomads, the Wanderers, the Hunters, the Travelers en the Romanticists. Elk chapter heeft een oorsprong en daar is de collectie op gebaseerd. Ze werken graag met contrasten en mixen invloeden van wereldse culturen met de industriële elementen. Bij SOYL vindt u veel soorten sieraden, waaronder ear cuffs, armbanden, body chains, head chains, ringen en meer. Heeft u een mooi sieraad gezien, maar bent u nog niet helemaal tevreden? Dan kunt u dat aangeven aan SOYL en zorgen zij voor een custom made design.

Contact

Benieuwd naar de collecties van SOYL? Bekijk dan de site en ga op zoek naar uw perfecte sieraad. Op de site vindt u een contactformulier. Dit formulier kunt u invullen indien u vragen heeft en ook voor het aanpassen van een sieraad. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Wilt u meer weten over SOYL en de sieraden? Klik dan hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.